Dacă te-ai săturat de banalii cartofi prăjiți, trebuie să încerci această rețetă neapărat. Iată cum se prepară cartofii belgieni cu kaizer.
Ingrediente pentru cartofii belgieni
6-7 cartofi
6-7 felii bacon sau kaizer
un triunghi de brânză brie
sare
piper
o jumătate pahar de vin alb
Vezi și: Ardei umpluți, rețeta. Cum se prepară
Cum se prepară cartofii belgieni
CARTOFI belgieni cu KAIZER. Cum se prepară: REȚETA Se pregătesc cartofii, se curăță, se spală, se taie felii rotunde şi se pun la fiert. În acest timp, tăiem kaizerul sau baconul şi brânza, potrivit gustos.ro. Când cartofii sunt aproape fierţi, se iau cu spumiera şi se aşază într-o tavă cu ulei, se presară kaizerul şi brânza brie, se condimentează după gust şi se toarnă vinul.
CARTOFI belgieni cu KAIZER. Cum se prepară: REȚETA Se dau în cuptorul încins pentru circa 20 minute. Se servesc calzi, de preferinţă cu castraveţi muraţi.
Vezi și: Clătite pariziene. Cum se prepară: Rețeta franțuzească
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News