Cartofi copţi cu bacon şi caşcaval

O reţetă perfectă pentru zilele în care ţi-e poftă de ceva delicios şi uşor de preparat. Încearcă feliile de cartofi cu bacon şi caşcaval.

Ingrediente

4 cartofi mari, tăiaţi în felii de aproximativ 2 cm grosime
1/4 cană cu unt topit
8 felii de bacon prăjite crocant şi fărămiţate
230 de game de caşcaval ras
1/2 cană ceapă verde tocată mărunt

Mod de preparare

· Timp preparare: 1 oră · Nr. porţii: 4

Încinge cuptorul la 200 grade Celsius.
Unge feliile de cartofi pe ambele părţi cu unt şi aşază-le pe o tavă neunsă.
Coace-le timp de 30-40 de minute la 200 de grade Celsius, întoarce-le o singură dată, şi lasă-le până când sunt uşor rumenite pe ambele părţi .
Când cartofii sunt gata, presară-i cu bacon, caşcavalul ras şi ceapa verde.
Lasă-i la cuptor până când se topeşte caşcavalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel