Cartofii înăbușiți cu usturoi și cimbru sunt delicioși. Nu pierzi mult tip în bucătărie și te vei bucura de o gustare sățioasă. Iată rețeta.
Ingrediente
- 2 porții
- 500 g cartofi
- 3 linguri ulei
- 100 ml apă
- după gust sare sare, piper și cimbru
- 3 căței usturoi
Cum se prepară
Se curăță cartofii, se spală bine și se taie bastonașe puțin mai groase, potrivit cookpad.com. Într-o tigaie de fontă sau tigaie normală cu fund dublu, se pun cartofii împreună cu uleiul și 100 ml apă, se acoperă și se lasă până scade apa, amestecând ușor, din când în când. La nevoie se mai adaugă 50-100 ml apa până când se fac cartofii. Se adaugă sarea, piperul, cimbrul și usturoiul pisat, se ia capacul și se lasă până cartofii se rumenesc ușor.
Vezi și: Cum faci CHIFLE Kaiser ca cele de la LIDL. Calde, pufoase și proaspete, direct din cuptorul tău
Ce sa pui în CAFEA pentru o AROMĂ INTENSĂ. Substanțele dăunatoare vor fi înlăturate
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News