Cartofii la cuptor cu afumătură reprezinta una dintre mâncărurile preferate ale românilor. Se prepară ușor, iar rezultatul te va îmbia de cum deschizi cupotrul.
Ingrediente
8 cartofi potriviţi
300 g carne afumată, costiţă
2 căţei de usturoi pisat
200 ml apă
2 linguri de ulei
sare, piper, maggi cu găină, tarhon.
Cum se prepară
Se spală cartofii, se curăţă şi se taie în bucăţi potrivite, se taie costiţa în bucăţi, scrie click.ro. Cartofii se pun într-un vas termorezistent, se adaugă ulei şi toate condimentele de mai sus, se amestecă, se pune costiţă şi apa. Se acoperă cu capac şi se pune la cuptorul preîncălzit la 180 grade.
Vezi și: Friptură de Brașov. Cel mai gustos preparat. Rețeta asta trebuie încercată!
Bananele trebuie ținute în pungi negre, în frigider. Cel mai tare truc
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu