Cartofi la tigaie cu mărar și usturoi. Rețeta de post de care nu te mai saturi. Dacă ești deja în pană cu felurile de mâncare din post, îți oferim o idee. Cartofii la tigaie cu mărar și usturoi sunt delicioși. Iată cum se prepară
Ingrediente
1 kg de cartofi
ulei
2-3 căţei de usturoi tăiați felii
1 lingură de mărar
sare
piper
Cartofi la tigaie cu mărar și usturoi. Într-o oală, punem apa, cât să acopere cartofii, o linguriţă rasă de sare şi îi fierbem timp de 10 minute. Îi scurgem, îi clătim cu apă rece şi îi lăsăm să se răcească foarte bine, scrie pofta-buna.com. Îi curăţăm, îi tăiem cuburi de dimensiune potrivită, nu foarte mici.
Cartofi la tigaie cu mărar și usturoi.Punem uleiul la încins într-o tigaie. Adăugăm usturoiul, iar când uleiul s-a încins bine, adăugăm cartofii. Presărăm sare, piper şi aşteptăm să se rumenească frumos. Îi puteţi lăsa să se rumenească foarte bine pe toate părţile.
Cartofi la tigaie cu mărar și usturoi.Stingem focul, adăugăm mărarul tăiat mărunt deasupra şi îi putem scoate pe platou.
Vezi și: Ciulama de ciuperci cu usturoi. Rețeta de post, gata în 30 de minute!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu