Cartofi prăjiţi cu ceapă, mărar şi caşcaval. Rețeta simplă și delicioasă! Cartofii prăjiţi cu ceapă, mărar şi caşcaval sunt o încântare pentru oricine. Se fac ușor și sunt extrem de gustoși.
4-5 cartofi potriviţi
mărar
1 ceapă roşie
50 g caşcaval râs
vegeta,piper alb.ghimbir
ulei pentru prăjit
ulei de măsline
Cartofi prăjiţi cu ceapă, mărar şi caşcaval. Rețeta simplă și delicioasă! Cartofii se curăţa de coajă şi se taie ca pentru cartofii prăjiţi.Se clătesc bine şi se pun la fiert, pentru 10 minute. Când sunt încă târi pe jumătate se scot într-un castron, scrie bucataras.ro.
Cartofi prăjiţi cu ceapă, mărar şi caşcaval. Rețeta simplă și delicioasă! Punem puţină vegeta şi piper şi ghimbir. Într-o tigaie punem ulei şi punem cartofii scurşi de apă. Separat în altă tigaie se pune un strop de ulei de măsline şi ceapă roşie tăiată feliuţe subţiri.Se lasa să se înmoaie puţin.
Cartofi prăjiţi cu ceapă, mărar şi caşcaval. Rețeta simplă și delicioasă! Când s-au prăjit cartofii adăugăm deasupra ceapă călită şi mărarul tocat mărunt.Amestecăm bine iar la sfârşit adăugăm caşcavalul râs pe razătoarea mare.
Cartofi prăjiţi cu ceapă, mărar şi caşcaval. Rețeta simplă și delicioasă! Se lasă să se topească, după care puteți să-i serviți.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu