Cartofii țărănești cu ceapă și boia sunt demențiali. Dacă vrei o gustare rapidă și ieftină, aceasta este rețeta perfectă.
Ingrediente
- 500 g cartofi, fierţi în coajă
- 1 ceapă
- 1 lingură de ulei
- 2 linguriţe de boia de ardei dulce
- un vârf de cuţit de boia de ardei iute (sau după gust)
- piper alb
- sare
Cum se prepară
Cartofii se dau pe răzătoare. Ceapa se curăţă şi se taie. Se pune uleiul într-o tigaie şi când s-a înfierbântat se adaugă ceapa, potrivt cartederetete.ro. Se căleşte. Se adaugă boiaua, piperul şi sarea şi se amestecă. Se pun în tigaie cartofii raşi, se amestecă şi se lasă până se încălzesc. Se servesc calzi.
Vezi și: Sos de smântână cu ustori. Cea mai bună rețetă! Trebuie s-o încerci
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu