Cartofi țărănești cu ceapă. Cea mai simplă rețetă de post. Cartofii țărănești cu ceapă sunt adevărat deliciu, mai ales în post. Se prepară ușor și sunt extrem de gustoși. Iată rețeta.
Ingrediente
1 kg cartofi roşii fierţi în coaja + 1 linguriţă sare
1/2 linguriţă mică rasă sare
1 linguriţă plină boia dulce
1/4 linguriţă piper proaspăt măcinat
75 ml ulei de floarea soarelui
1 ceapă mare tocată mărunt
Vezi și: Bruschete cu roșii și usturoi. Rețeta de post delicioasă!
Cartofi țărănești cu ceapă. Cea mai simplă rețetă de post. Spălam cartofii şi îi punem la fiert, întregi, în coajă, într-o oală plină cu apă în care adăugăm o linguriţă cu sare, scrie lauraadamache.ro. Îi scoatem din apă când sunt pătrunşi, îi lăsăm să se răcească complet, îi decojim şi îi tăiem în cubuleţe potrivite.
Cartofi țărănești cu ceapă. Cea mai simplă rețetă de post. Punem uleiul într-o tigaie antiaderentă şi, când s-a încălzit, adăugăm ceapa tocată mărunt. O călim până când devine translucidă, apoi adăugăm cartofii şi amestecăm pe foc mediu încă un minut. Adăugăm sarea şi piperul şi amestecăm din nou.
Cartofi țărănești cu ceapă. Cea mai simplă rețetă de post. După ce cartofii s-au rumenit uşor, adăugăm boiaua dulce şi amestecăm cu grijă. După cca 1 minut, stingem focul şi îi servim calzi.
Fasole verde cu usturoi și roșii - Fasolakia grecească, rețetă de post
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu