Ți-e poftă de o porție de cartofi țărănești cu ceapă? Iată cea mai bună rețetă.
Ingrediente
- 1 kg cartofi
- 2 cepe mari şi roşii
- 5 căţei de usturoi
- 50 ml ulei
- sare şi piper după gust
- pătrunjel verde
Cum se prepară
Curăţăm cartofii de coajă ,îi spălăm şi îi tăiem cuburi. Îi punem la fiert cu 1/2 linguriţă de sare. Într-o tigaie călim ceapa, tăiată rondele, adăugăm sare şi o călim câteva minute, potrivit bucataria-romaneasca.ro.
Adăugăm usturoiul mărunţit, sare şi piper după gust. Adăugăm cartofii fierţi şi scurşi. Amestecăm uşor şi presărăm pătrunjelul mărunţit. Se pot servi şi sos cu iaurt sau smântână.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu