CARTOFI țărănești cu CEAPĂ. Cum se prepară: REȚETA

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Ți-e poftă de o porție de cartofi țărănești cu ceapă? Iată cea mai bună rețetă.

Ingrediente

- 1 kg cartofi

- 2  cepe mari şi roşii 

- 5 căţei de usturoi

- 50 ml ulei

- sare şi piper după gust

- pătrunjel verde

Cum se prepară

Curăţăm cartofii de coajă ,îi spălăm şi îi tăiem cuburi. Îi punem la fiert cu 1/2 linguriţă de sare. Într-o tigaie călim ceapa, tăiată rondele, adăugăm sare şi o călim câteva minute, potrivit bucataria-romaneasca.ro.

Adăugăm usturoiul mărunţit, sare şi piper după gust. Adăugăm cartofii fierţi şi scurşi. Amestecăm uşor şi presărăm pătrunjelul mărunţit. Se pot servi şi sos cu iaurt sau smântână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel