Îți prezentăm o rețetă gustoasă de cartofi țărănești. După ce o încerci, va rămâne printre preferatele tale.
1 kg de cartofi
200g kaiser sau șuncă țărănească
1 ardei gras verde
o ceapă
un cub unt
sare, piper, boia - după gust
pătrunjel
Cartofii se curată, se taie pătrățele și pe pun la fiert cu sare. Se lasă aproximativ 30 de minute de când începe apă să fiarbă. În acest timp, kaiserul este rumenit într-o tigaie cu puțin unt, notează divahair.ro. Ardeiul și ceapa sunt tăiate mărunt și sunt și ele puse la călit în unt. Se lasă până se înmoaie puțin apoi se adaugă șunca și cartofii.
Se adaugă sare, piper și boia. Se lasă zece minute, timp în care se amestecă fără a fărâmița cartofii. La sfârșit se presară pătrunjel, dacă se dorește.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu