O rețetă cu cartofi umpluți la cuptor va deveni preferata familiei.
Încălzește cuptorul la 200 de grade Celsius și așază cartofii într-o tavă pe o folie de copt. Gătește cartofii aproximativ 40-45 de minute, apoi lasă-i să se răcească. Dă cuptorul mai încet, la aproximativ 170-180 de grade Celsius. Când s-au mai răcit, taie cartofii pe jumătate și scobește-i pe dinăuntru. Mărunțește partea din cartofi scobită și amestecă cu ceapa, boabele de porumb, brânza, ardeiul roșu și o lingură de smântână.
Așază amestecul respectiv înapoi în cartofii scobiți și introdu cartofii umpluți în cuptor, notează divahair.ro. Lasă-i la copt încă 10-15 minute.
Când sunt gata, scoate cartofii din cuptor și adaugă restul de smântână și pătrunjelul deasupra.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu