În cele ce urmează vă prezentăm o rețetă de cartofi umpluți la cuptor.
4 cartofi medii
1 ceapă tocată mărunt
½ de cană de brânză cheddar
½ de cană de boabe de porumb
½ de cană de ardei roșu gras
2 linguri de smântână
pătrunjel
Pentru început, încălzește cuptorul la 200 de grade Celsius și așază cartofii într-o tavă pe o folie de copt. Gătește cartofii aproximativ 40-45 de minute, apoi lasă-i să se răcească. Dă cuptorul mai încet, la aproximativ 170-180 de grade Celsius.
Când s-au mai răcit, taie cartofii pe jumătate și scobește-i. Mărunțește partea din cartofi scobită și amestecă cu ceapa, boabele de porumb, brânza, ardeiul roșu și o lingură de smântână. Așază amestecul respectiv înapoi în cartofii scobiți și introdu cartofii umpluți în cuptor, notează divahair.ro. Lasă-i la copt încă 10-15 minute.
Când sunt gata, adaugă restul de smântână și pătrunjelul deasupra.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu