Casa Albă elimină orice dubiu: Joe Biden are privirea limpede și rămâne în cursă. E la fel de ager ca întotdeauna, așa cum îl știm

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a comentat informațiile potrivit cărora Joe Biden ar intenționa să se retragă din cursa prezidențială.

„Președintele are privirea limpede și rămâne în cursă”, le-a spus reporterilor Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, potrivit BBC..

Ea a adăugat că președintele Joe Biden rămâne ferm pe poziții și va continua campania pentru un al doilea mandat.

„Pe asta se concentrează președintele, care continuă să livreze pentru poporul american”, spune ea.

Cu toate acestea, Kaine Jean-Pierre a recunoscut că „ultimele zile au fost provocatoare”.

Anterior, în cursul zilei de miercuri, președintele Joe Biden s-a întâlnit cu vicepreședintele Kamala Harris. Întrebată despre întâlnirea de astăzi, secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a spus încă o dată că președintele „nu abandonează”.

„În mod regulat, iau prânzul”, a spus ea despre întâlnirea dintre Joe Biden și Kamala Harris.

Un alt mesaj al secretarului de presă Karine Jean-Pierre a fost: „Acesta este un președinte care este puternic și hotărât”.

„Este la fel de ager ca întotdeauna, așa cum îl știm”, spune ea despre președintele Biden.

„Sunt în această cursă până la capăt și vom câștiga, pentru că atunci când democrații se vor uni, vom câștiga întotdeauna. Așa cum l-am învins pe Donald Trump în 2020, îl vom învinge din nou în 2024”, a spus Joe Biden.

La rândul său, vicepreședintele Kamala Harris a precizat: „Nu ne vom da înapoi. Vom urma exemplul președintelui nostru. Vom lupta și vom câștiga”.

Mandatul lui Joe Biden ca președinte al Statelor Unite, început în ianuarie 2021, a fost marcat de eforturi intense pentru combaterea pandemiei de COVID-19 prin campanii de vaccinare și măsuri de stimulare economică.

Biden a promovat agenda "Build Back Better," vizând reforme majore în infrastructură, schimbări climatice și justiție socială.

Pe plan internațional, a lucrat pentru reconsolidarea alianțelor tradiționale și abordarea provocărilor globale, precum criza din Ucraina. Cu toate acestea, s-a confruntat și cu dificultăți semnificative, inclusiv inflația crescută și diviziuni politice interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel