Casa Albă: Joe Biden nu are nevoie de un test cognitiv. Își dovedește capacitatea în fiecare zi prin modul în care lucrează și cum gândește

Agerpres
Agerpres

Președintele Biden nu va fi supus unui test cognitiv la următoarea examinare medicală, a confirmat luni Casa Albă.

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a declarat că medicul lui Biden, dr. Kevin O'Connor, nu crede că este necesar un test cognitiv. Ea a spus că O'Connor consideră că Joe Biden își dovedește capacitatea cognitivă „în fiecare zi [în] modul în care lucrează și cum gândește”, scrie Fox News.

Reporterii au presat-o pe Jean-Pierre cu privire la această problemă din cauza raportului de săptămâna trecută al consilierului special Robert Hur, care a constatat că Biden are probleme semnificative de memorie.

„Crede Casa Albă că ideea ca președintele să facă un test cognitiv ca parte a examinării medicale este o idee legitimă?” a întrebat un reporter.

„Voi spune doar ce mi-a spus dr. O'Connor în urmă cu aproximativ un an, când rezultatul psihic al președintelui a fost eliberat”, a răspuns Jean-Pierre.

„Președintele dovedește în fiecare zi [din] modul în care lucrează și cum gândește, având de-a face cu liderii mondiali, luând decizii dificile în numele poporului american – fie că este vorba de securitate internă sau națională”, a spus ea.

„Așa vede Dr. O'Connor și așa o voi lăsa eu”, a adăugat secretarul de presă.

Ea a spus că îl cunoaște pe Biden de mai bine de un deceniu și continuă să-l considere „ascuțit” și „superior problemelor”.

„Când avem întâlniri cu el și cu personalul său, el ne provoacă în mod constant, încearcă să obțină mai multe informații, așa că asta a fost experiența mea cu acest președinte”, a spus ea.

Sondajele recente au descoperit că vârsta lui Biden este o problemă majoră pentru majoritatea americanilor. Un sondaj de duminică de la ABC/Ipsos a constatat că 86% dintre americani cred că Biden este prea bătrân pentru a candida din nou, inclusiv 73% dintre democrați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel