Cascadorii râsului în Germania. Un activist ecologic enervat de protestul fermierilor a încercat să remorcheze un tractor cu propria Dacie / video viral

Foto: Visegrád 24 X
Foto: Visegrád 24 X

Scene virale în Germania, unde un activist ecologic ce deține o Dacie cu motor pe combustie a încercat să remorcheze un tractor al fermierilor care protestau.

Un activist ecologic din Germania a încercat să remorcheze tractorul unui fermier care a protestat față de reducerea subvențiilor pentru agricultori. Imaginile s-au viralizat cu repeziciune pe rețelele de socializare.

Deși bărbatul spune că este activist ecologic, el deține o Dacia Dokker cu motor cu combustie, nu o mașină electrică, mai prietenoasă cu mediul.

La fel ca în România, fermierii din Germania protestează față de reducerea subvențiilor de către guvernul condus de Olaf Scholz, care își propune să continue să împingă spre un viitor neutru din punct de vedere climatic.

Asociația Fermierilor Germani (DBV) a început, luni, o grevă generală și a blocat șoselele în mai multe orașe din țară, inclusiv în Berlin. Fermierii au ajuns zilele trecute până în fața Porții Brandenburg.

CITEȘTE ȘI       -      Transportatorii vor să încheie protocoale cu asiguratori din afara României pentru poliţe RCA cu tarife mai mici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel