Escape realizează case portabile pe care le poți lua oriunde cu tine!
Escape este unul dintre cei mai faimoși și recunoscuți producători de case mici din lume. Acum, compania a lansat o provocare interesantă: își va ceda unele case, iar cei interesați nu vor plăti nimic.
Când au auzit vestea, unii au crezut că este o „cascadorie publicitară”: Niște case dăruite pentru ca oamenii să vorbească despre brand. Dar nu, nu este cazul: motivul este cu totul altul.
Escape oferă atât de multe locuințe pentru că a decis să investească în chirii pe termen scurt. Programul, care trebuie acceptat și semnat de cei care primesc casa cadou, stabilește că proprietarul are casa pentru o parte din timp, iar în rest, locuința trebuie închiriată.
Veniturile din închiriere merg în proporție de 60% către Escape, iar restul de 40% către proprietarii casei, scrie 20min.es.
În esență, oricine primește o mini-casă gratuită de la Escape devine un „partener în companie”, așa cum a spus însuși CEO-ul Escape, Dan Dobrowolski. Ideea este de a profita de marele succes al chiriilor pe termen scurt și de a-l lega de un alt succes în ascensiune, cel al caselor mici.
Modelul de casă minusculă pe care Escape a decis să-l ofere în această primă fază este casa boho Escape, care costă aproximativ 40.000 de euro. Este realizata integral din lemn cu rame PVC și are posibilitatea de a fi remorcată, scrie sursa citată.
VEZI ȘI: Casele noastre, un pericol pentru sănătate, mai ales iarna. Carmen-Bunu Panaitescu: Oamenii confundă simptomele cu cele ale Covid-19 / video
Odată cu venirea iernii, trăim în pericol în propriile case, dar nu trebuie să ne alarmăm.
Există soluții și specialiști care ne pot ajuta în rezolvarea problemei. Este vorba despre acarienii de praf care sunt prezenți în casa noastră. Mulți oameni sunt alergici la acarianul de praf din locuințele lor și nu știu acest lucru. Unii confundă simptomele alergiei cu cele ale Covid-19. Despre acest subiect a vorbit Prof. dr. Carmen-Bunu Panaitescu, președinta Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică, la „Academia de Sănătate”, emisiune realizată de prof. dr. Irinel Popescu la DC News, DC News TV și DC Medical.
„Pentru că a venit iarna, alergenul major este acarianul din praful de casă. Din toate studiile mele a rezultat că este cel mai frecvent alergen care duce la probleme de tip rinită și astm. Afectează atât copiii, cât și adulții. Simptomele sunt tot atât de severe, precum în cazurile ambroziei, dar poate nu atât de spectaculoase. Expunerea la acarian nu este la dimensiunea ca de taifun a polenului de ambrozie, ci o expunere de zi cu zi, la niște concentrații poate nu foarte, foarte mari. Dar acum oamenii stau mai mult în casă, au dat drumul la căldură și se oferă astfel condiții ideale de dezvoltare a acarianului.
Uneori, simptomele seamănă cu cele ale Covid-19 pentru că înfundă nasul, poate să dispară și mirosul, poate să apară tusea, dar persoana afectată nu face febră și nu are acea stare de afectare generală pe care o are un pacient cu noul coronavirus. Pacienții se sperie, mai ales în această perioadă, și nu știu care este cauza acestor simptome”, a spus Prof. dr. Carmen-Bunu Panaitescu, președinta Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică, la „Academia de Sănătate”, emisiune realizată de prof. dr. Irinel Popescu la DC News, DC News TV și DC Medical.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News