Căsnicia Prințului și Prințesei de Wales, în schimbare. Cum se înțeleg, de fapt, William și Kate. "Sentimentul de durere nu va dispărea niciodată complet"

Captură de ecran / Foto: Video Youtube The Prince and Princess of Wales
Captură de ecran / Foto: Video Youtube The Prince and Princess of Wales

Citește în articol mai multe despre Prințul William și Prințesa Kate.

Au trecut 13 ani de când Prințul William și Prințesa Kate Middleton s-au căsătorit. Multe s-au întâmplat în acest timp, inclusiv sosirea fericită a celor trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis.

Dar de-a lungul timpului s-au confruntat, de asemenea, cu mari adversități, inclusiv conflictul cu Prințul Harry și Meghan Markle, decesul Reginei și tratamentul continuu împotriva cancerului al lui Kate și al Regelui Charles. Cuplul ”de nezdruncinat” a ieșit totuși mai puternic ca niciodată. Și este clar că William a fost puternic pentru soția sa; el este constant în viața ei, în timp ce ea rămâne în inima lui.

"Unul dintre cei mai dificili doi ani din viața Prințului William"

Potrivit comentatoarei regale Ingrid Seward, ultimul an a fost definitoriu pentru William - iar mama sa, regretata Prințesă Diana, ar fi incredibil de mândră.

Referindu-se la importanța stabilității în viața lui, Ingrid a declarat pentru Mirror: ”A fost unul dintre cei mai dificili doi ani din viața Prințului William. William este sensibil, îi place structura și are perseverență. El nu renunță ușor. Relația sa cu fratele Harry l-a supărat mai mult decât ar vrea să recunoască. Dar i s-a părut mai ușor să taie legăturile decât să se lase supărat încontinuu. Viața lui cu Kate îi oferă siguranța, dragostea și prietenia de care are nevoie. El nu se gândește la pierderea mamei sale, dar știe că sentimentul de durere nu va dispărea niciodată complet”.

Ziua Tatălui

Cu siguranță, se pare că a avut loc o schimbare recent. În onoarea Zilei Tatălui, Kate a împărtășit o fotografie de familie care îl arată pe William stând cu brațele în jurul copiilor lor în timp ce privesc spre mare. Postarea a venit cu un mesaj personal de la George, Charlotte și Louis - pentru prima dată - :”Te iubim, tată. La mulți ani de Ziua Tatălui G, C & L”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Câteva zile mai târziu, a apărut o altă fotografie, de data aceasta în onoarea celei de-a 42-a aniversări a lui William. Mult mai sinceră decât imaginile împărtășite de obicei de familia regală, aceasta îl arată pe prinț sărind de pe o dună de nisip, ținându-se de mână cu copiii. ”La mulți ani, tată, te iubim cu toții atât de mult! Cx”, a scris Prințesa Kate în descrierea fotografiei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Schimbare majoră

Expertă și istorică, dr. Tessa Dunlop spune că imaginea arată cât de departe a ajuns familia în ultimele luni - și schimbarea majoră pe care William și Kate o fac. Ea a declarat pentru sursa citată: „Este fresh, este afectuoasă și este plină de distracție. Postată pe conturile de social media ale cuplului, această fotografie veselă arată cât de departe a ajuns familia în ultimele luni.

Dragostea și încrederea copiilor este încadrată în cadru - un salt de credință alături de tatăl lor. Iar prințesa dublează acest sentiment prin mesajele sale fără echivoc. 'La mulți ani tată, toți te iubim atât de mult! Cx'. George, Charlotte și Louis își iubesc tatăl 'atât de mult!' La fel și Kate. Formularea incluzivă 'noi toți', însoțită de semnul ei distinctiv, 'Cx', o implică pe Prințesa de Wales în această unitate. Iată o familie care a înfruntat adversitatea și a ieșit din ea mai puternică și mai unită.

Unii s-ar putea să ridice din umeri și să întrebe: 'ce mare scofală?'. Dar să nu uităm că, în urma plecării familiei Sussex, acuzațiile de dezunire și disfuncționalitate au zguduit familia Windsor. Poate că aceste consecințe au fost moștenirea inevitabilă a divorțului dintre Charles și Diana și a pierderii premature și tragice a mamei lor de către William și Harry. În schimb, aceste imagini ne spun că Kate și William fac lucrurile foarte diferit”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel