Cât a ţinut reabilitarea DN 18, făcută cu picioarele. Craterele dintr-un drum naţional - VIDEO

trafic-dn-18
trafic-dn-18

La sfârşitul lunii ianuarie, De Ce News vă prezenta cum, într-o ţară membră a Uniunii Europene, un drum naţional este asfaltat cu târnăcopul şi picioarele. Este vorba despre DN 18 Baia Mare-Târgul Lăpuş. La nici o lună şi jumătate de la reabilitarea cu pricina, secţiunea respectivă din DN 18 arată ca după un adevărat bombardament, iar şoferii sunt nevoiţi să-şi exerseze abilităţile de cascadori dacă vor să spere că o să treacă în siguranţă printre cratele de pe drumul naţional.

Departamentului pentru Transporturi şi Infrastructură al PSD a publicat o filmare, din 3 martie 2011, care arată că reabilitarea făcută cu metode aproape primitive, dar cu extrem de mulţi bani, nu a rezistat nici măcar o lună şi nicidecum un sezon sau un an. După cum se poate constata din filmarea ataşată, asfaltul este distrus, drumul este plin de gropi şi de noroi, şoferii aflaţi în tranzit pe Drumul Naţional 18 Groşi – Dumbrăviţa, riscând în orice moment să îşi distrugă autovehicolele sau să fie implicaţi în accidente rutiere.

Conducerea Departamentul pentru Transporturi şi Infrastructură al Partidului Social Democrat cere Ministrului Transporturilor să dispună controalele adecvate pentru a determina cum s-au atribuit lucrările de reabilitare, cum s-au realizat acestea şi cere sancţionarea neîntârziată a celor responsabili pentru situaţia dezastruoasă în care se află DN 18.

De asemenea, Departamentul PSD face un apel public la cumpătare a autorităţilor naţionale şi locale, în folosirea banilor publici şi, mai ales, în risipirea lor.

Citeşte şi:

PSD: DN 18, drumul plombat cu picioarele, transformat în drum judeţean pentru a fi inclus în proiectele MD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel