Cât bacșiș lăsăm în saloanele de înfrumusețare? O manichiuristă, revoltată că a primit doar 80 de lei

Cât bacșiș lăsăm în saloanele de înfrumusețare? O manichiuristă, revoltată că a primit doar 80 de lei / Foto: Pixabay, de StockSnap
Cât bacșiș lăsăm în saloanele de înfrumusețare? O manichiuristă, revoltată că a primit doar 80 de lei / Foto: Pixabay, de StockSnap

Cât se lasă bacșiș în saloanele de înfrumusețare?

Te-ai întrebat vreodată cât se lasă bacșiș în saloanele de înfrumusețare? Deși nu există o sumă fixă, se pare că uneori cei care ne oferă diverse servicii nu sunt mulțumiți de sumele de bani primite din partea clienților. O manichiuristă s-a plâns că a primit doar 80 de lei, scrie Ziarul de Iași.

O femeie din Cluj a auzit, în timp ce era la salon, o discuție între o manichiuristă și o altă persoană. Se pare că femeia se plângea de faptul că suma de 80 de lei primită bacșiș este mult prea mică pentru serviciile pe care le oferă. Clienta a fost contrariată de acest lucru și după ce programarea s-a încheiat, a povestit totul pe internet pentru a afla și părerea altor femei. Clujeanca le-a întrebat cât obișnuiesc ele să lase după ce merg la saloanele de înfrumusețare.

"Voi cât ați lăsa sau lăsați bacșiș pentru un Balayage care costă 1800-2000 de lei? Vă întreb pentru că am auzit o doamnă manichiuristă, la un salon de renume din zona Piața Romană, plângându-se că 80 de lei este o sumă mult prea mică lăsată bacșiș pentru o manichiură", a întrebat femeia.

Reacțiile internauților

Cum era de așteptat, reacțiile nu a întârziat să apară. Cele care au citit postarea au fost la de mirate de faptul că suma a fost considerată mult prea mică pentru un bacșiș. În plus, lumea s-a întrebat care este prețul serviciului în aceste condiții.

"Dacă e prea puțin, mai bine să nu îi lase nimic", a spus cineva.  "Pe vremea când eram la salon, îmi lăsase o doamnă bacșiș 5 lei pe o manichiură semi. Nu i-am văzut nici în ziua de azi pentru că șefa era obsedată de bani".

"Nu îmi pot imagina ce satisfacție ar fi avut dacă cineva ar fi lăsat 80 de lei", a reacționat o altă persoană.

"Dacă nu a fost mulțumită de 80 de lei bacșiș pentru o manichiură, oare cât costa manichiura?", a întrebat altcineva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel