Prețurile bubuie: Cât costă o cursă Bolt, odată cu închiderea Podului Grant, de pe Uverturii până la Casa Presei

pexels
pexels

Odată cu închiderea Podului Grant, Sectorul 6 s-a transformat într-o mare parcare.

Dacă să mergi cu mașina personală este o alegere greșită, nici cu tramvaiul 41 nu este o alegere fericită. De ce? Pentru că se circulă alternativ doar pe un singur fir. Iar la orele dimineții, pe vremea când Podul Grant era deschis, când circulația era normală, abia te puteai urca în tramvai. Vă dați seama cum este situația acum, din moment ce tramvaiul 41 vine mai greu.

Cine voia să meargă cu Bolt pe traseul Uverturii - Casa Presei, luni dimineață o cursă costa nu mai puțin de... 80 de lei. Această rută costa, când Podul Grant nu era închis, maximum 40 de lei.

Tramvaiul 41 va circula alternativ, pe un singur fir



O echipă STB Infrastructură a montat un macaz, care va permite circulaţia tramvaielor 41 peste pasajul Grant pe o singură linie, în sistem alternativ. Astfel, va fi menţinută deschisă legătura cartierelor Drumul Taberei, Militari şi Crângaşi cu zona de nord a oraşului.

Linia 41 a fost suspendată doar sâmbătă, 14 octombrie, pentru a permite montarea pieselor de cale pentru circulaţia alternativă ulterioară a tramvaielor pe un singur fir. Pentru preluarea călătorilor de pe traseul liniei 41, sâmbătă, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI) a dispus înfiinţarea liniei navetă de autobuz 641, care va funcţiona între terminalele "Piaţa Presei" şi "Ghencea" pe Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şos. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea.

VEZI ȘI: Podul Grant, închis de Primăria București. Avocat: Am renunțat să-mi duc copilul la școală. Eram deja fleașcă și eu, și el. Să-i mulțumim acestui stat eșuat - https://www.dcnews.ro/podul-grant-inchis-de-primaria-bucuresti-avocat-am-renuntat-sa-mi-duc-copilul-la-scoala-eram-deja-fleasca-si-eu-si-el-sa-i-multumim-acestui-stat-esuat_934322.html

VEZI ȘI: Ciucu, după ce Nicușor Dan a închis Podul Grant: Lucrați în trei schimburi! Cu toții am făcut peste o oră să ieșim din cartiere. Voi merge cu transportul în comun - https://www.dcnews.ro/ciprian-ciucu-dupa-ce-nicusor-dan-a-inchis-podul-grant-lucrati-in-trei-schimburi-cu-totii-am-facut-peste-o-ora-sa-iesim-din-cartiere-de-maine-ma-voi-duce-la-serviciu-cu-transportul-in-comun_934321.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel