Cât costă o pâine la brutăria Laurei Cosoi. Oamenii stau la coadă minute în șir

Laura Cosoi, paine - Foto: Freepik & Instagram @LauraCosoi
Laura Cosoi, paine - Foto: Freepik & Instagram @LauraCosoi

Cât costă o pâine la brutăria Laurei Cosoi și care e ingredientul secret care îi fascinează pe clienți.

Laura Cosoi este o actriță îndrăgită de publicul larg, cunoscută încă de pe vremea serialului "La Bloc". Deși viața ei în mediul online este foarte cunoscută, mulți nu știu că Laura Cosoi deține o brutărie apreciată de iubitorii de pâine, patiserie și rețete ca la bunica.

"Este o brutărie artizanală unde găsești pâine tradițională cu maia, produse din patiseria tradițională românească, umplute cu legume și cu fructe neconservate, totul copt la cuptor cu lemne. Pâinea cu maia are gustul pâinii din copilărie, făcute de bunici, la țară, și coaptă în cuptorul cu lemne.

Asta este, de fapt, rețeta tradițională, pe care o folosim și noi", a dezvăluit Laura Cosoi pe blogul său.

Mai mult, Laura Cosoi a dezvăluit ingredientul secret din pâinea cu maia.

"Nu se folosește drojdie de bere, comercială, ci drojdie sălbatică, așa cum mai este numită maiaua, obținută doar din făină si apă, printr-un proces de fermentare tradițională. Pâinea făcută cu maia nu este numai bună la gust, ci și foarte sănătoasă", a mai menționat Laura Cosoi.

Pâinea cu maia este considerată una dintre cele mai sănătoase și tradiționale tipuri de pâine, datorită modului natural în care este preparată și beneficiilor sale nutriționale.

Pâinea cu maia este obținută prin fermentarea naturală a unui aluat făcut din apă și făină, folosind un amestec fermentat de apă și făină care conține bacterii lactice și drojdii naturale.

Această fermentare lentă poate dura între 12 și 48 de ore și are loc în mod natural, fără adăugarea de drojdie comercială.

Pâinea cu maia are un indice glicemic mai scăzut decât pâinea albă obișnuită, ceea e înseamnă că eliberează zahărul în sânge într-un ritm mai lent. Asta ajută la menținerea nivelurilor de energie stabile și la prevenirea vârfurilor bruște de glicemie, fiind o opțiune mai sănătoasă pentru persoanele care trebuie să-și controleze glicemia.

În plus, pâinea cu maia autentică nu conține aditivi sau conservanți, ceea ce face ca termenul de valabilitate să fie mai mic.

Pâinea cu maia este o opțiune mai bună și mai sănătoasă pentru cei care vor să evite produsele procesate.

Mulți dintre clienții brutăriei Laurei Cosoi o laudă pe actriță și spun că rețetele sale i-a ajutat să-și amintească de copilărie, de pâinea pe vatră făcută de bunici.

Cu toate acestea, unii oameni sunt nemulțumiți de faptul că rafturile se golesc rapid și nu mai găsesc nicio pâine după ora 15:00, potrivit Click.

Ei bine, în ceea ce privește prețul, o pâine rustică de 1 kg este 14,99 lei, iar pâinea rustică multicereale de 1 kg costă 15,99 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel