Cât pierde Antena 1 pentru că nu mai transmite Super Bingo Metropolis

Super-Bingo-Metropolis
Super-Bingo-Metropolis

Super Bingo Metropolis era una dintre mărcile postului din Băneasa, iar scoaterea din grila de programe aduce o pagubă consierabilă pentru televiziunea lui Dan Voiculescu. Antena 1 câştiga bani atât prin oferirea spaţiului de emisie pentru difuzarea jocului, cât şi din reclamă. Acum, pe lângă pierderea emisiunii, Antena 1 va avea de negociat şi cu publicitarii, care au plătit spaţiu de reclamă pentru o anumită audienţă. Pentru Antena 1 va fi greu de găsit rapid o soluţie care să aducă acelaşi profit şi audienţă pe termen lung.

Surse din anturajul producătorilor susţin că Antena 1 încasa 20.000 de euro pe ediţie la Super Bingo Metropolis. La un calcul simplu se ajunge la aproape un milion de euro pe an, bani pierduţi de postul din Băneasa în urma deciziei ANAF. "Contractul avea nişte clauze complexe. Banii se încasau atât pentru publicitatea dată în timpul jocului, cât şi pentru costurile concrete de producţie. Sumele acestea au mai suferit modificări în ultima perioadă", susţine pentru EvZ unul dintre cei implicaţi în procesul de producţie.

O altă problemă va fi cea a angajaţilor. Vedetele show-ului au salarii consistente, iar în lipsa obiectului de activitate acesta va fi foarte greu de susţinut.

Oamenii îşi primesc banii înapoi

Radu Chifa, unul dintre acţionarii SC Phoenix Games SRL, a declaratcă toate persoanele care au cumpărat cartoane la bingo pentru jocul de duminică îşi vor primii banii înapoi. "Îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat. Asta e situaţia. Informez toate persoanele care au cumpărat cartoane la bingo că îşi vor primii banii înapoi. Începând de mâine, cei care au jucat trebuie să se prezinte la sediile firmei noastre din toată ţara, pentru a-şi primii banii înapoi", a afirmat Chifa.

Citeşte şi:

Antena 1 a scos din grilă Super Bingo Metropolis

Antena 1 reacţionează după anularea Super Bingo Metropolis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel