Cât plătesc bucureșteni pentru mâncarea fast-food

Bucureștenii plătesc în jur de 65 milione de euro pentru mâncarea de tip fast-food. 

Dacă până în 2000, românii vizitau restaurantele care comercializau mici, astăzi din meniul zilnic al unui bucureștean nu lipsește mâncarea de tip fast-food. De aceea, aproape zilnic, restaurantele  vând, în medie, 25.000 de shaorme, 10.000 de pizza și 500 de pachete cu mâncare chinezească.

La restaurante ca Dristor Kebab, Dineș sau Chicken Staff o shaormă costă între 7 și 18 lei. Majoritatea clienților sunt atrași de prețul mic și spun că aceste alimente sunt sațioase.

Dacă shaorma este măncarea preferată pentru cei care doresc să ia o masă rapid, când vine vorba de comenzi la domiciului, românii se orientează către pizza. Ca valoare, piața livrării de pizza la domiciliu este estimată la 25-30 de milioane de euro, în condițiile în care valoarea medie a unei comenzi este de circa 35-43 de lei, informează Capital.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel