Toată lumea ştie că ouăle sunt unele dintre cele mai perisabile alimente. Este important să ştii cum să le păstrezi în frigider şi cât timp le poţi consuma, fără să existe riscul să te îmbolnăveşti.
Ouăle rămân proaspete la frigider timp de aproximativ 3 până la 5 săptămâni. Rețineți că cel mai bun loc pentru a le depozita nu este ușa, ci interiorul frigiderului, acolo unde temperatura este mai stabilă.
Ouăle nu răspund bine la schimbările bruște ale temperaturii și există riscul de deteriorare. Este important să le mențineți la rece pentru a preveni eventualele probleme de sănătate.
Când doriți să le gătiți, luați doar ouăle de care aveți nevoie și folosiți-le rapid. Nu le lăsați afară mai mult de două ore. După cum am menționat anterior, ouăle nu răspund bine la schimbările bruște ale temperaturii și există riscul de deteriorare.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu