Cât timp o să trăiești? Află răspunsul prin completarea acestui test

Fotografie de la Andrea Piacquadio/Pexels
Fotografie de la Andrea Piacquadio/Pexels

Interesul uman pentru propriul său sfârșit a fost întotdeauna unul dintre cele mai profunde.

Dr. Paul Savage, expert în longevitate, a dezvoltat recent un instrument care promite să ofere o perspectivă asupra speranței de viață a unei persoane. Acesta constă într-un test de 38 de puncte, iar după completarea sa, furnizează un "scor de longevitate" bazat pe obiceiurile de sănătate, istoricul familial și activitatea socială a individului, conform informațiilor prezentate de dailymail.co.uk.

Dr. Savage, conducătorul unei clinici de sănătate din Chicago, și-a dedicat cariera studierii procesului de îmbătrânire și a dezvoltat acest test pentru a oferi oamenilor un instrument practic de evaluare a stării lor de sănătate și longevitate.

Cu o experiență de peste două decenii în analizarea cercetărilor privind longevitatea, Dr. Savage a adunat informații din mii de studii pentru a dezvolta acest test inovator.

Factorii luați în considerare

Printre întrebările adresate în test se regăsesc aspecte precum:

Stilul de viață: nivelul de activitate fizică, consumul de alcool, fumatul și consumul de droguri.

Dietă: frecvența consumului de fructe, legume și ulei de măsline.

Calitatea somnului: durata somnului, obiceiurile legate de somn și nivelul de stres.

Activitatea socială: interacțiunea cu ceilalți și participarea la activități sociale.

Factori medicali: tensiunea arterială, nivelul de colesterol și zahăr din sânge, istoricul familial pentru anumite afecțiuni.

Testul furnizează o estimare a speranței de viață pe baza informațiilor oferite. Această evaluare poate ajuta indivizii să identifice factorii de risc care ar putea influența durata vieții lor și să ia măsuri pentru a îmbunătăți scorul de longevitate.

Scorurile sub medie ar trebui să servească ca un semnal de avertizare, încurajând oamenii să-și îmbunătățească sănătatea și stilul de viață. Este o oportunitate pentru fiecare persoană să reflecte asupra modului în care alegerile lor zilnice pot afecta nu doar calitatea vieții, ci și durata acesteia.

Dr. Paul Savage încurajează utilizarea acestui instrument pentru a lua măsuri în direcția unei vieți mai sănătoase și mai lungi. Este un pas simplu, dar semnificativ, către conștientizarea importanței pe care obiceiurile de zi cu zi o pot avea asupra duratei vieții și sănătății pe termen lung. Rezolvă testul AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel