Cătălin Bordea, la două săptămâni de la divorț: În momentul în care înșeli pe cineva, îi distrugi o parte din viață

Sursa foto: Facebook Cătălin Bordea
Sursa foto: Facebook Cătălin Bordea

Cătălin Bordea a făcut mai multe mărturisiri, de curând, la două săptămâni de la divorțul de soția sa, Livia.

"Înșelatul ar trebui să fie ilegal și de o parte, și de alta! Bărbații să nu aibă voie să înșele și nici femeile. Dacă eu îți dau un pumn în gură, tu suni la poliție că te-am rănit și ei îmi fac mie dosar penal pentru vătămare corporală. Dacă eu îți sparg casa, tu suni la poliție pentru intrare prin efracție. Dacă iau fonduri de la stat, nu pățesc nimic (n.r. Bordea râde), dar mai devreme sau mai târziu te vede Bunul Dumnezeu. Dacă eu îți distrug inima, nu ia o turnură.

În momentul în care înșeli pe cineva, îi distrugi o parte din viață. Și vătămarea emoțională doare. Eu n-am suferit niciodată din dragoste, în sensul în care n-am fost niciodată înșelat sau părăsit… în afară de familie (n.r. Bordea râde), dar eram prea mic ca să mă dărâme. Dacă vrei doar relații sexuale, nu te pune într-o relație, te vezi așa la știri (n.r. cu cătușe la spate), un înșelător în serie!”, a mărturisit Cătălin Bordea.

"Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez"

"Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc” a scris Cătălin Bordea pe Instagram după ce a semnat actele de divorț. 

”Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine, iar după ce termin filmările la iUmor probabil voi evada o săptămână departe de București. Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez”, mai declara el pentru cancan.ro.

Cătălin Bordea și Livia au semnat actele de divorț la notar, în data de 13 iulie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel