Urmărește emisiunea live


Cătălin Predoiu și-a anunțat demisia

Cătălin Predoiu, candidatul liberal la Primăria Capitalei, a anunțat că va demisiona din funcția de președinte al organizațiile PNL București dacă rezultatea de la alegerile locale din Capitală se vor confirma.

UPDATE: Cătălin Predoiu, președintele PNL București și-a depus demisia, luni. Potrivit unor informații, la conducerea organizației bucureștene ar putea veni Cristian Bușoi sau Teodor Atanasiu. 

De asemenea, Dan Cristian Popescu, prim-vicepreședintele liberal al Sectorului 2, a demisionat.

"Le mulțumesc tuturor celor care ne-au acordat încrederea mie și candidaților PNL. Mulțumesc de asemenea echipei mele de campanie, celor care au muncit zi și noapte. Am prea puține cuvinte pentru a-i recompensa pentru sacrificiul lor.

Am dorit mult să câștigăm aceste alegeri și eu și colegii mei. Am făcut tot ce am crezut noi că este omenește cu putință. Am știut că ne confruntăm cu o dezamăgire generală față de partidele politice. Faptul că și colegii mei am început o reformă în partid, faptul că am înțeles mesajul străzii și, în sfârșit, faptul că ne dorim un București european. Toate aceste impedimente pe care le-am întâmpinat, handicapul cu care am plecat la drum, nu pot înlătura asumarea responsabilității.

Doresc să informez că înțeleg să fac un act de responsabilitate și dacă mâine dimineață se vor confirma rezultatele exit poll, îmi depun mandatul de președinte al PNL București", a spus Predoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel