Fiecare sfârșit de vară este prilej pentru Cătălin Scărlătescu să respecte tradiția de a pleca cu barca pe mare.
Anul acesta, Chef Cătălin, ce și-a însușit și titulatura de căpitan, a traversat Marea Mediterană spre lumea insulară a Italiei și a Franței. Locurile inedite, private de agitația vieții cotidiene par să fie printre preferatele simpaticului bucătar, care a ales orașe vechi, de coastă ca Olbia, sau Bonifacio, cel mai sudic punct al Corsicii.
Scărlătescu mărturisește că pasiunea pentru sailing nu este nouă, de aceea se întoarce pe mare ori de câte ori are ocazia. Talentatul jurat excelează și în acest domeniu, căci și-a obținut deja permisul de navigație și următorul pas este să dețină clasa A, ce i-ar permite să se plimbe în jurul lumii. Totuși, se pare că vacanța nu îl ține departe de prima sa pasiune: bucătăria. Cătălin Scărlătescu se bucură de același răsfăț culinar cu care și-a obișnuit apropiații, rețete cu pește și fructe de mare.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu