"Câte cărți a citit bărbatul tău?". Vica Blochina, atac dur la adresa Oanei Roman, după ce s-a luat de Selly: "Soțul tău le trage de sâni pe prietenele tale. Nu l-ai educat?"

Sursa foto: Facebook Vica Blochina / Oana Roman
Sursa foto: Facebook Vica Blochina / Oana Roman

Vica Blochina a lansat un atac dur la adresa Oanei Roman, după ce aceasta s-a luat de Selly, făcându-i observații legate de educația sa.

"S-au terminat acum scandalurile cu brelocul tău bărbat și acum te-ai luat de Selly. Apropo, câte cărți a citit bărbatul tău? Dacă ai pretenția că ești o femeie educată și citită, ce cauți cu un bărbat așa?", a spus Vica Blochina despre Oana Roman, pe contul ei de Instagram, potrivit viva.ro.

Vezi și:  "Poți să ai câți bani vrei. Dacă ești prost, ești prost". Selly, criticat dur de Oana Roman. Cum i-a răspuns vloggerul: "Mă certa foarte tare" 

"Nu vreau să ajung vreodată atât de frustrată"

"Tu toată viața l-ai măscărit pe tatăl tău, pe soțul tău l-ai făcut și pe el la fel. Minți o populație întreagă cu ceaiurile care te slăbesc, dar de fapt te slăbești cu aplicațiile, că ne știm foarte bine. Dacă tu ai un soț care la petreceri te jignește sau trage de sâni prietenele tale bune, păi nu l-ai educat și tu puțin? Ai uitat când a luat bătaie la petrecerea de la ziua mea de acum trei ani? (…) Oana Roman m-ai făcut să nu mai citesc în viața mea vreo carte. Penibilă rău ești. Lasă naibii puștiul ăla mișto în pace. Doamne, nu vreau să ajung vreodată atât de frustrată și rea ca și tine", a mai spus Vica Blochina despre Oana Roman.

"Nu vreau să mai fiu prietenă cu Oana Roman niciodată. Nu am niciun resentiment față de ea, dar mie prieteniile pe interes nu-mi plac. Sunt destul de multe persoane care-mi sunt cu adevărat prieteni și n-am nevoie de prieteni doar pentru a se folosi de mine și, după, când se văd cu sacii în căruță, îmi dau cu șutul în fund", spunea Vica Blochina, în urmă cu ceva timp, pentru canca.ro.

Vezi și:  Vica Blochina, critici la adresa femeilor care își iau iubiți tineri: "Sunt disperate să rămână veșnic tinere"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel