EXCLUSIV  Câți bani a dat Primăria Buzău pe Luis Gabriel. Piesa „Toate diamanteleeeee” a strâns un sfert din populație la Drăgaica 2024 / imaginile zilei

Luis Gabriel
Luis Gabriel

Piesa „Toate diamanteleeeee” a răsunat în Buzău după victoria zdrobitoare a PSD la Primărie și la Consiliul Județean. Bine, este doar o coincidență calendaristică. Drăgaica este, anual, în iunie.

Dar ca de obicei, petrecerea a fost din bani publici. Luis Gabriel a strâns la Drăgaica 2024, eveniment organizat Primăria municipiului Buzău, peste 20.000 de oameni. Unii dau mai mult - 35.000 de oameni, cam o treime din populația Buzăului. Mă rog, numărul pare cam mare pentru spațiul de acolo, dar nu asta este atât de important, ci tariful manelistului.

Conform surselor DC News, Luis Gabriel „a costat” 12.000 euro + TVA + cazare + alte cheltuieli, adică aproximativ 15.000 euro, mai precis 74.650 lei. Nu știm exact ce cuprind „alte cheltuieli”, dar oricum este o sumă importantă. 

Taxa de intrare în Drăgaică este de 3 lei/persoană, iar copiii și elevii sub 14 ani au gratuitate. Cei mai mulți oameni din public aveau maximum 14 ani.

În orice caz, dacă Babasha a fost întâmpinat cu huiduieli la Coldplay, în București, la Buzău, Luis Gabriel s-a simțit ca acasă. Omul și-a dat și cămașa de pe el, după câteva zeci de minute de cântat, unei fane din public.

Youtube video image

Comunicatul Primăriei Buzău despre Drăgaica 2024:

Anul acesta, Drăgaica, cel mai mare și mai longeviv târg din țară este deschis, între 8 și 24 iunie 2024. Timp de 17 zile, începând cu ora 10:00 vizitatorii vor fi întâmpinați cu bucate tradiționale, parc de distracții pentru copii, produse ale meșterilor buzoieni și multe altele.

În fiecare seară de la ora 18:00 au loc concerte ale artiștilor buzoieni precum: Claudia Colniceanu, Mario Buzoianu, Alexandra Panaete și mulți alții, dar și ale celor mai îndrăgiți interpreți din România: SMILEY, IONUȚ GALANI, MARCEL PAVEL, AUREL TEMIȘAN, LUMINIȚA ANGHEL, PUYA, ILIE CARAȘ, PAVEL STRATAN, RALUKA, DUCU BERTZI, JO, BRUJA, BRENCIU& HBO ORCHESTRA, CARMEN ȘERBAN, LUIS GABRIEL,  MANDINGA, IRIS, SANDA LADOȘI, LĂUTARII LUI BOTGROS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel