Căutările în cazul adolescentei irlandeze dispărute în Malaezia au fost extinse

Căutările în cazul unui adolescente irlandeze dispărute dintr-o staţiune malaeziană au fost extinse pentru a include şi dealurile şi pârâurile din apropierea staţiunii, a raportat miercuri agenţia de presă Bernama, citată de DPA.

Nora Anne Quoirin, de 15 ani, a fost dată dispărută duminică dimineaţa, după ce tatăl ei a constatat că aceasta lipsea din camera sa.

Fata, o adolescentă cu nevoi speciale, era cazată alături de familia sa în staţiunea Dusun din statul sud-vestic Negeri Sembilan, situat la aproximativ 80 de kilometri de capitala Kuala Lumpur.

Operaţiunile de căutare, aflate acum în cea de-a patra zi, se limitaseră iniţial la perimetrul staţiunii.

În imaginile şi filmuleţele realizate cu ajutorul dronelor - date publicităţii de Bernama - se poate vedea că zona în care se desfăşoară căutările este acoperită de o vegetaţie luxuriantă.

Potrivit directorului adjunct al Departamentului de Investigaţii Criminale Salehhudin Abd Rahman, căutarea în această zonă nu este uşoară, mai mulţi localnici oferindu-se drept voluntari.

Pe moment, poliţia tratează cazul doar ca pe o dispariţie, deşi ONG-ul Lucie Blackman Trust, care susţine eforturile familiei de a o găsi pe tânără, afirmase că poliţia tratează cazul ca pe o răpire, conform informaţiilor publicate luni.

Nora, fiica unui cuplu franco-irlandez care trăieşte la Londra de 20 de ani, a dispărut în noaptea de sâmbătă spre duminică în timp ce părinţii ei dormeau. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel