Caz revoltător: Fetiţă de 6 ani din București, muşcată de un câine fără botniță - Update

Foto ilustrativ - https://www.freepik.com/, @wirestock
Foto ilustrativ - https://www.freepik.com/, @wirestock

O fetiță din Capitală a fost atacată, luni dimineață, de un câine de talie mare, fără botniță.

Citește și articolul - S-a deschis dosar penal. Câinele Doberman al lui Malcom Edjouma de la FCSB a trântit fetița în parcul din București, nu a atacat-o! Are o julitură și-un cucui

Update 

Proprietarul câinelui ar fi un ziarist, iar fetița mușcată ar fi fiica unei judecătoare. Copila este conștientă și a fost transportată la spital. Proprietarul animalului, care nu face parte din rasele cunoscute ca periculoase, a fost identificat și se vor dispune măsurile legale ce se impun.

Știrea inițială

Poliţiştii Secţia 14 au fost sesizaţi, luni, în jurul orei 07,45, de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 6 ani, ar fi fost atacată de un câine de talie mare.

Câine plimbat fără botniță



"La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţişti din cadrul subunităţii care au identificat un bărbat, care plimba un câine fără botniţă. Minorei de 6 ani, căreia i-au fost provocate răni la nivelul obrazului drept, i-au fost acordate îngrijiri medicale, de către un echipaj de prim ajutor, ulterior fiind transportată la spital pentru investigaţii suplimentare", informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Se continuă cercetările



Cazul a fost preluat de către Serviciul Protecţia Animalelor, în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

"Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluarea de către proprietarul/deţinătorul animalului a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra persoanei, conform OUG 55/ 2002 privind regimul de deţinere a câinilor periculoşi sau agresivi", arată sursa citată, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel