Caz șocant în Maramureș. Un notar și-a înjunghiat iubita, apoi a mers cu ea în maşină, aşteptând să moară

Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Un notar din Maramureș și-a înjunghiat iubita, apoi a mers cu ea în maşină, aşteptând să moară.

Un notar din Târnăveni, județul Mureș, este acuzat că și-a înjunghiat fosta iubită după care s-a plimbat cu ea, în mașină, pe străzi, așteptând ca victima să moară. Se pare că notarul în vârstă de 41 de ani pusese la cale un plan diabolic pentru a scăpa de iubita sa, dar totul a ieşit la iveală atunci când a fost oprit în trafic de poliţişti, la un control de rutină.

Potrivit vecinilor, bărbatul era divorțat și lucra la cabinetul notarial cu fost soție. Cei care îl cunosc afirmă că îl știau fiind o persoană respectabilă și nu își explică cum s-a putut întâmpla așa ceva.

"Este divorțat de soție și lucrau împreună. Tatăl lui este cetățean de onoare al orașului Iernut", a declarat un vecin pentru Pro TV.

Cum s-ar fi întâmplat totul

Potrivit procurorilor, totul s-a petrecut sâmbăta trecută, seara, atunci când cei doi s-ar fi întâlnit. Bărbatul ar fi avut timp de aproape doi ani o relație cu victima, o femeie în vârstă de 38 de ani din Blaj. Atunci când s-au revăzut, cei doi s-au urcat în mașină, iar după câțiva kilometri bărbatul și-ar fi atacat fosta iubită cu o armă albă.

Atacul ar fi fost unul extrem de dur, mai spun procurorii. Femeia ar fi fost înjunghiată în repetate rânduri în zona abdominală, lovituri care ar fi fost aplicate cu intenția de a-i curma viața. Victima a fost rănită și la nivelul mâinilor. S-a întâmplat cel mai probabil pentru că aceasta a încercat să-și salveze viața.

Imediat după aceste fapte, urmează un scenariu care s-a derulat pe parcursul a câteva ore. Notarul ar fi mers în mașină cu victima mai mulți kilometri, aşteptând să moară. La un moment dat însă a fost oprit de un echipaj de poliție, la un control de rutină, iar femeia a fost salvată. Acum victima se află la Terapie Intensivă, iar medicii se luptă pentru viața ei. Suspectul a fost arestat pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel