Cazul dramatic al bărbatului din Cluj, ucis în fața fiului de 3 ani, de soția pe care o externase, pe propria răspundere, de la Psihiatrie

Un bărbat din Cluj și-a semnat sentința la moarte când a externat-o pe soția sa de la Psihiatrie, pe propria răspundere. El venise într-un suflet în țară când a aflat că soția sa este internată. A sfârșit înjunghiat mortal, în fața băiețelului de doar 3 ani. 

În urmă cu câteva zile, bărbatul, de profesie marinar, și-a scos soția de la Psihiatrie, pe semnătură. Aseară, însă, aceasta l-a ucis în fața copilului de doar 3 ani. Femeia nu pare să fi regretat fapta, având în vedere că a avut sângele rece de a-i duce și arunca corpul fără suflare în spatele casei. Cadavrul a fost descoperit de fiica lor, de 15 ani. Adolescenta a alertat şi autorităţile, iar femeia a ajuns în custodia poliţiştilor.

Se pare că între cei doi soți a existat o discuție aprinsă. Femeia nu a rezistat cerții și a luat un cuțit, năpustindu-se asupra soțului său, chiar în fața fiului lor. Bărbatul nu s-ar fi așteptat la gestul soției sale, fiind luat prin surprindere. O rană din zona gâtului i-a fost fatală. Când și-a văzut soțul mort, femeia a încercat să-i ascundă cadavrul, dar a fost găsit de fiica lor, de 15 ani, care a apelat 112. ”Stăm vizavi, niciodată nu am auzit certuri, urlete. M-a şocat. Încă şi acum mai sunt", mărturiseşte o vecină, conform Observator

Femeia se pare că nu era la prima criză de nervi. Ar fi furat, în urmă cu câteva săptămâni, două mașini ale vecinilor. Într-o altă criză de nervi, ar fi aruncat cu lucrurile prin locuință: ”A distrus prin casă multe chestii şi mai multe probleme. A dus-o poliţia şi a fost internată la Psihiatrie" povesteşte o vecină.  

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati, spune că a trimis, cu acea ocazie, un echipaj, fiind alertat de vecini: ”A fost doamna viceprimar, cu o persoană de la asistenţă socială de la noi, cu Poliţia Locală. Şi atunci s-a luat legătura cu nişte rude care le-au luat copiii". 

Bărbatul era de profesie marinar. Când a avut loc acel episod, el era plecat în străinătate. Când a aflat ce s-a întâmplat, a venit de urgență acasă și și-a externat soția, pe proprie răspundere, asta deși aceasta avea în continuare nevoie de tratament psihiatric. 

Copiii celor doi sunt în stare de şoc şi au rămas în grija unei rude a bărbatului ucis. Femeia este acuzată de omor şi a fost reţinută de poliţişti. Cel mai probabil, ea va supusă unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a avut discernământ când a comis fapta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel