Cazul Lasconi, regie de amatori? Chirieac: În partidul ăsta, dacă nu ești bun de europarlamentar, ești bun de primar? Nu înțeleg!

Elena Lasconi, după alegerile europarlamentare din mai 2019. Foto: Elena Lasconi, Facebook
Elena Lasconi, după alegerile europarlamentare din mai 2019. Foto: Elena Lasconi, Facebook

De ce nu apare ștampila de la referendumul pentru familie pe spatele buletinului Elenei Lasconi?

A mințit Elena Lasconi și nu a votat la referendum? A votat fraudulos și nu și-a pus ștampila pe buletin sau totul e o regie "de amatori" făcută în virtutea campaniei electorale care se apropie?

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația creată, în direct la România TV:

"Nu este o regie. Cred că doamna Lasconi s-a gândit că ar putea să ia votul și din partea românilor care susțin familia tradițională, sensibil mai numeroși decât cei care sunt progresiști. Și-atunci, ca să ia voturi de acolo, ea fiind și primar de Câmpulung - vă dați seama - a spus, dom'le, eu am votat cu familia tradițională! Fără să-și dea seama că intră în contradicție cu partidul domniei sale. Nu și-a imaginat că va ieși un asemenea scandal. Și-a imaginat că publicul din România ar spune - doamna Lasconi e cu familia tradițională, hai s-o votăm și noi! E frumoasă, e telegenică, știe cum să vorbească, are soț, are copil, hai să votăm cu dânsa că susține familia tradițională.

De-aici a ieșit scandalul cu fiica domniei sale care a lovit-o când a spus "Sunt dezgustată de mama mea care este homofobă." Firește că a izbucnit un scandal cât casa fiindcă USR-ul se legitimează la nivel european ca fiind un partid progresist, cum ne-a explicat frumos doamna Clotilde Armand și de aici s-a întâmplat toată nenorocirea. Au scos-o de la europarlamentare și rămâne primar la Câmpulung. Dacă nu ești bun de europarlamentar, ești bun de primar în partidul ăsta? Nu înțeleg!" s-a întrebat retoric Bogdan Chirieac.

Citește și Elena Lasconi nu ar fi votat, de fapt, la referendumul pentru familia tradițională. Ciutacu: Vrea să îmbine armonios ștampila de USR cu principiile AUR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel