Cazul mamei din Iași care a sărit de la geam cu bebelușul. Prima declarație a soțului femeii

Foto: Departamentul pentru Situații de Urgență
Foto: Departamentul pentru Situații de Urgență

Află în articol ce a declarat soțul femeii din Iași care a sărit cu bebelușul de la geam, din flăcări.

Cazul mamei din Iași care s-a aruncat cu bebelușul de la geam, din cauza unui incendiu izbucnit în apartamentul în care locuiau, a șocat întreaga țară. Din primele informaţii, femeia a fost medic rezident de laborator la Spitalul “Sfântul Spiridon”, înainte de a intra în concediul maternal, şi se mutase de puţin timp în apartamentul respectiv, împreună cu soţul şi copilul, scrie Ziarul de Iași.

Incendiul a izbucnit ieri, cu puţin timp înainte de ora 15, şi se pare că a surprins tânăra mama, deoarece aceasta nu a mai putut ieşi din apartament pe uşă. Înainte de a arunca bebeluşul, femeia a învelit copilul în mai multe pături şi hăinuţe, pentru a-i atenua impactul la cădere. Scene îngrozitoare au avut loc, potrivit martorilor: la venirea ambulanţei, femeia, cu ultimele puteri, striga la medici că nu este singură, bebeluşul ei fiind în apropiere, acoperit cu pături. Amândoi au fost ridicaţi şi duşi la spital, după primul ajutor. Între timp, din păcate, copilul a murit. Mama se află în continuare la spital în stare gravă.

Ce a declarat soțul femeii

Poliţiştii şi pompierii aveau mai multe variante de lucru: incendiul ar fi izbucnit accidental, ori incendiul a fost provocat. S-a vehiculat şI ipoteza ca incendiul să fi fost urmarea unui conflict.

"Nu eu am pus focul, doar era soţia mea", a spus soţul femeii, când a fost luat de către poliţişti la audieri.

Însă vecinii au declarat lucruri şocante jurnaliştilor sosiţi la locul tragediei. Cei doi soţi s-ar fi certat deseori, iar de multe ori neînţelegerile ar fi degenerat în violenţe. De asemenea, vecinii au spus că bărbatul nu avea un serviciu stabil, dar şi că ar fi avut dese internări la Spitalul de Psihiatrie Socola. Jurnaliştii Ziarul de Iaşi nu au putut verifica independent aceste informaţii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel