Cazul Sharei. Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere, montate în casa în care a murit eleva olimpică de 16 ani - Foto

Cazul Sharei. Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere, montate în casa în care a murit fata - Foto: Captură video Antena 3 CNN
Cazul Sharei. Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere, montate în casa în care a murit fata - Foto: Captură video Antena 3 CNN

Părinţii Sharei cer un milion de euro de la tânărul în casa căruia a murit fiica lor.

Părinţii Sharei, eleva olimpică de 16 ani, găsită moartă după ce a fost drogată de un băiat din Neamţ, îi cer acestuia despăgubiri de un milion de euro, transmite Antena 3 CNN. 

Cererea părinţilor fetei din Bucureşti vine după apariţia imaginilor de pe camerele de supraveghere montate chiar în casa în care fiica lor a murit. Întregul film al tragediei produse în noaptea de 30 spre 31 iulie 2023 a fost surprins de camerele de supraveghere din casa familiei lui Matteo Gabor din Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ.

Filmările arată cum s-au petrecut ultimele clipe din viața fetei. Mai mult, au fost obținute imagini care îl arată pe tânărul cercetat de anchetatori când ascunde ceva.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea momentul când Shara urcă scările către camera în care avea să-și găsească sfârșitul. Venise la tânărul pe care îl cunoscuse pe internet cu bagajul la ea. Relaxați, cei doi intră in încăpere. 

Ușa camerei rămâne închisă. Vreme de câteva ore, Shara și Mateo nu ies din din camera tânărului. Aproape de ora 1:30, un zgomot, asemănător unei căzături, se aude din cameră. În acel moment, tânărul iese agitat pe ușă si merge la parterul casei să-și alerteze părinţii. Un echipaj medical a ajuns în scurt timp la faţa locului, însă, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa fetei. În imaginile video de pe camere de supraveghere poate fi văzut și momentul în care medicii încearcă să o readucă la viață e Shara, la fața locului fiind deja prezenți și oamenii legii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel