Cazul Sharei, eleva olimpică omorâtă de droguri. Părinții fetei cer refacerea expertizelor

Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

Părinţii Sharei, eleva olimpică din Bucureşti moartă în dormitorul unui tânăr din Neamţ, cer refacerea expertizelor.

Părinţii Sharei, eleva olimpică din Bucureşti care a murit în casa unui tânăr din Neamț pe care l-a cunoscut pe internet cer refacerea expertizelor medico-legale. Specialiştii susţin că fata nu ar fi fost violată, dar părinții vor să fie făcute investigații suplimentare. 

VEZI ȘI: Cazul Sharei. Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere, montate în casa în care a murit eleva olimpică de 16 ani - Foto

Se întâmplă în timp ce medicii legişti au prezentat, în urmă cu câteva zile, rezultatele expertizei medico-legale, cauza morţii fiind stabilită drept supradoza de droguri, relatează Antena3 CNN. Raportul acestora ar arăta că fata nu întreținuse relații sexuale cu băiatul, iar moartea sa a fost cauzată de o hemoragie provocată de drogurile de mare risc ce i-au fost administrate

Cum s-a întâmplat totul

Tragedia s-a produs în noaptea de duminică spre luni (30 spre 31 iulie 2023), atunci când Shara, aflată într-o excursie cu alţi elevi, a mers în casa tânărului din Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ, după ce a vorbit cu acesta pe reţelele sociale.

După câteva ore, tânărul şi-a sunat mama şi a anunţat-o că fata din Bucureşti sângerează puternic şi este inconştientă. Ulterior, mama tânărului a fost cea care a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul unui echipaj medical.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tinerei. În sângele fetei a fost găsit drogul cunoscut drept "cristal", Shara având parte de o moarte violentă, ca urmare a consumului de droguri extrem de periculoase. Între timp, tânărul care arată cu degetul spre familia Sharei a fost chemat la DIICOT să dea declaraţii, însă acesta a refuzat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel