Ce a făcut Babs cu mașina de 100.000 de euro primită cadou de la Dorian Popa, după despărțire

captură video
captură video

Se încing spiritele între Dorian Popa și fosta lui iubită.

La scurt timp după despărțirea oficială de Dorian Popa, se pare că Babs (Claudia Iosif) dorește să scape de orice îi aduce aminte de fostul partener. S-a mutat din reședința lui Dorian, și-a închis atelierul care funcționa acolo iar, mai nou, vinde mașina primită cadou de la acesta. Și nu orice mașină, ci un bolid în valoare de 100.000 de euro.

Potrivit apropiaților celor doi, bruneta nu a primit cu entuziasm decizia luată de actor, chiar dacă relația lor nu a fost pe roze în ultima perioadă. Se pare că programul aglomerat al lui Dorian, care îl ținea departe de casă cu zilele, a contribuit la tensiunile din relație. Deși au circulat zvonuri cu privire la posibile infidelități ale acestuia, nu a existat nicio dovadă concretă în acest sens.

Tot din spusele celor care i-au cunoscut îndeaproape, relația dintre Dorian și Babs a devenit, de la o vreme, una mai degrabă ca între prieteni, fără intimități, scrie cancan.ro. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a avut curajul să pună punct relației, poate din obișnuință sau din teama de reacția publicului și a presei. După mai bine de un deceniu petrecut împreună, separarea a fost amânată de multe ori. Cu toate acestea, în cele din urmă, Dorian a luat decizia fermă de a pune capăt relației.

Schimbări în suflet și în casă

Nu doar că și-a mutat atelierul de design vestimentar din casa lui Dorian Popa, dar Claudia s-a și mutat într-o locație nouă unde a început renovările.

Pe de altă parte, și Dorian a resimțit nevoia de schimbare după plecarea fostei sale iubite. A luat inițiativa de a demonta scara exterioară laterală de la casa din Domnești, cu planuri de a transforma fosta locație a atelierului într-un birou spațios, accesibil exclusiv din interiorul locuinței.

Cu sentimentele rănite, Babs a scos la vânzare mașina primită în dar de la actor, un Mercedes E-Coupe 220 evaluat la aproape 100.000 de euro, valoarea actuală a mașinii fiind de aproximativ 40.000 de euro.

Așa arată mașina pe care Dorian Popa i-a făcut-o cadou lui Babs și i-a și tunat-o în urmă cu un an:

       

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel