Ce a făcut Sandra Bullock cu cenușa fostului iubit în ziua când acesta ar fi împlinit 58 de ani. Filmarea, virală pe Instagram

foto: Agerpres
foto: Agerpres

Celebra actriță Sandra Bullock a făcut un gest memorabil, post-mortem, pentru "dragostea vieții ei".

Sandra Bullock i-a îndeplinit ultima dorință a celui care i-a fost iubit opt ani de zile, Bryan Randall, pe care îl numea "dragostea vieții ei". Într-o postare emoționantă pe Instagram, în ziua în care Randall ar fi împlinit 58 de ani, Gesine Bullock-Prado, sora actriței, a dezvăluit că Sandra a împrăștiat cenușa fostului său partener pe râul Snake din Jackson Hole, Wyoming. "La mulți ani, Bry. Sandy te-a dus la râu, așa cum ți-a promis", a scris Bullock-Prado în descrierea unui videoclip care surprinde momentul emoționant și dureros.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gesine Bullock-Prado (@gesinebp)

Pe 5 august 2023, Bryan Randall, partenerul de viață al celebrei actrițe Sandra Bullock, a încetat din viață în urma unei lupte de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică (ALS). A fost destul de discret, preferând să păstreze diagnosticul departe de media. Abia după trecerea în neființă a lui Bryan, familia a ales să vorbească deschis despre lupta acestuia împotriva acestei maladii. „Bryan a ales de la început să-și păstreze privată lupta sa cu SLA, iar noi, cei care l-am îngrijit, am făcut tot posibilul pentru a-i onora cererea”, a spus familia, recent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel