Ce a găsit o femeie din Alba în sacul de cartofi cumpărat de la supermarket (VIDEO)

foto: Freepik
foto: Freepik

O femeie din Alba care cumpărase un sac de cartofi a avut parte de un șoc. Iată ce a găsit printre legume!

Când a ajuns acasă nu i-a venit să creadă ce se afla, de fapt, în plasa de cartofi care vine ambalată de-a gata. Din păcate, clienta a avut ghinionul să se numere printre cei care au parte de surprize neplăcute atunci când desfac ambalajul unor produse cumpărate din supermarket. Potrivit femeii, într-un sac de cartofi de 2,5kg cumpărat din magazinul de pe Calea Moților a găsit şi câteva pietre. Una din ele era chiar mai mare decât un cartof.

Experiența neplăcută a determinat-o să facă totul public, în speranța că autorităţile se vor sesiza, iar oamenii vor alege să fie mai mai atenți atunci când merg la cumpărături și să verifice atent tot ce iau din raft, înainte să meargă la casă, scrie ziarulunirea.ro. „Cumpăr cartofi și găsesc pietre?”, a întrebat retoric pe filmare.

     

Youtube video image

Preşedintele ANPC a explicat la Antena 3 CNN cum se pot diferenția produsele româneşti de produsele din import: „Atenţie la aceste detalii! La cartofi ne dăm seama după cantitatea de pământ. Puţini producători îşi permit să îi spele înainte să îi comercializeze. Majoritatea cartofilor sunt crescuți "industrial", adică într-o zonă dedicată agriculturii şi nu într-o gospodărie. Eu cred că ar trebui descurajați comercianții recumpărând de la cei care măresc într-un mod nejustificat preţurile încercând să se căpătuiască pe spatele românilor şi aşa împovărați”, a spus Horia Constantinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel