Ce a spus Elena Cristian despre Lasconi & USR. Daniel Zamfir a intervenit imediat când a auzit: Intră domnul Chirieac și o concediază în direct

Elena Cristian
Elena Cristian

Moment tare în platoul România TV după ce Elena Cristian a avut un comentariu negativ la adresa Elenei Lasconi!

Elena Cristian, analist economic la DC Business, parte din trustul DC News Media Group condus de Bogdan Chirieac, a fost prezentă în emisiunea lui Niels Schnecker unde a comentat, printre altele, procentele care, momentan, stagnează și nu fac cinste partidului USR, partid despre care se știe că se regăsește în ”topul preferințelor politice” ale analistului politic.

Nu de puține ori, Bogdan Chirieac a spus, în fața camerei, în emisiunile pe care le moderează dar și din postura de invitat la TV, că cei din USR sunt "ai lui", pe o notă - bineînțeles - ironică. Însă remarca mult repetată a jurnalistului a devenit deja "celebră" și arhicunoscută în rândul celor care-l cunosc îndeaproape, astfel încât cei mai mulți colegi de platou știu dinainte ce poziție va lua Bogdan Chirieac vis-a-vis de USR-iști atunci când sunt aduși în discuție. De altfel, analistul politic vorbea despre ”ai lui” încă de când făceau alianță cu Dacian Cioloș, pe atunci spunându-le USR-Pluș. 

Elena Cristian nu s-a sfiit "să se pună de-a curmezișul", lansându-se, în direct, cu următoarea remarcă:  

"Fiecare procent contează. Totuși, USR-ul e la 5% acum. A luat 8% dar avea și Forța Dreptei. Ce scor a avut Lasconi? A avut 9000 de voturi, hai să ne-nțelegem. Te gândești dacă aveau 20% ce bătălie era acolo… Acum, când au doar 5%... Deci este clar că oricât s-ar aduna, n-au cum să ajungă la foarte mult, nu trec de 10%. Cine cu cine să se adune? Serios! Orban are 0,2%, sunt doar el și domnul Dancă, PMP-ul nu mai este, USR-ul are 5%... câți să fie… nu sunt atât de mulți, hai să fim serioși!" a spus Elena Cristian. 

"Intră domnul Chirieac și o concediază în direct că s-a luat de "ai lui"! a exclamat senatorul PSD, Daniel Zamfir, creând un val de amuzament în direct. 

Reamintim că Bogdan Chirieac obișnuiește să facă des referire la "ai lui", prilej de amuzament îndeosebi pentru colegii de platou de la Miercurea Neagră, emisiune difuzată săptămânal la DC News, Diana Tache și Mugur Ciuvică, care contraatacă de fiecare dată și duc toate replicile de după într-o zonă evident comică.

Cel mai recent sondaj de opinie realizat de INSCOP privind preferințele românilor pentru alegerile prezidențiale indică faptul că Mircea Geoană și Marcel Ciolacu sunt în fruntea clasamentului, având cele mai mari procente. Totuși, un alt candidat a câștigat teren rapid și s-a apropiat considerabil de locul doi. Sondajul reflectă, clar, o stabilitate a intențiilor de vot pentru Mircea Geoană, Marcel Ciolacu, George Simion și Diana Șoșoacă. În același timp, se observă cum Elena Lasconi a înregistrat o evoluție semnificativă, în timp ce Nicolae Ciucă a cunoscut o scădere în ultimele săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel