Ce aduce careul dur dintre Venus și Saturn? Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Venus, zeița conexiunii, va face un careu cu Saturn, zeul responsabilității, pe 28 octombrie. Iată ce aduce pentru fiecare zodie și ascendent!

Acest careu va aduce întârzieri, restricții, frustrări și o trezire la realitate. De asemenea, ne vom simți deconectați de relațiile noastre. Cei cu marcaj mutabil în astrogramele natale (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești), vor resimți cel mai mult efectele.

Chiar dacă acest careu se perfectează pe 28 octombrie, îl vom resimți între 25-30 octombrie.

Venus este zeița iubirii și a conexiunii. Ea își dorește ca oamenii să se înțeleagă, să se bucure, să se simtă bine împreună și să ne bucurăm de viață. Pe de altă parte, Saturn este planeta care ne amintește că avem niște responsabilități de îndeplinit înainte de a putea abandona orice datorie. Așadar, când cele două formează un aspect tensionat, se creează o stare de tensiune. Îți poți imagina acest aspect ca două mașini care ajung la o intersecție: nu pot pleca amândouă în același timp, una trebuie să meargă prima, apoi cealaltă.

Iată cum le va influența careul Venus-Saturn pe toate zodiile!

Berbec/Ascendent în Berbec

Te confrunți cu anumite tensiuni legate de sănătatea ta mintală, epuizare sau situații din afara controlului tău care îți afectează planurile de călătorie, dorința de a studia, programul școlar, problemele legale sau proiectul tău de scris. Dacă este vorba despre un proiect de scris, Venus în casa a noua vrea să se exprime și să publice lucrări, dar careul cu Saturn sugerează că întâmpini un obstacol. E un moment să faci un pas înapoi și să regândești lucrurile, fără a te descuraja. 

Taur/Ascendent în Taur

Careul poate aduce presiuni legate de prieteniile tale, de rolul tău în comunitate, de statutul tău social sau de responsabilitățile față de alții. De exemplu, poate ai plănuit să deschizi un cont bancar comun cu partenerul sau să cumperi o asigurare, dar Saturn din casa a unsprezecea ar putea aduce dezaprobarea prietenilor sau să te facă să simți că le datorezi ceva. Vei fi nevoit să navighezi aceste dinamici și să te împaci cu ceea ce vrei să faci într-un parteneriat de afaceri sau romantic, în contrast cu datoriile tale față de ceilalți. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Careul o să aducă presiuni în relațiile tale, în special cele romantice, din cauza cerințelor din cariera ta. Poate că te vezi mai des cu partenerul sau plănuiți să vă mutați împreună, dar Saturn din casa a zecea îți aduce responsabilități la locul de muncă sau te obligă să te muți pentru job. Poate fi un moment în care trebuie să te gândești dacă există o cale de compromis sau dacă situația profesională devine prea dificilă și necesită o schimbare.

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel