Ce aduce Mercur retrograd pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Mercur și-a început retrogradarea, care va dura până pe 29 august.

Luna august 2024 va fi marcată de retrogradarea lui Mercur. Mercur va retrograda în două semne - Fecioară și Leu. Mai întâi va retrograda în Fecioară de pe 5 august până pe 15 august, apoi se va întoarce în Leu de pe 15 august până pe 29 august, dar efectele retrogradării se simt de pe 2 iulie, de când Mercur a intrat în semnul contaminat, adică în Leu, și vor ține până pe 26 septembrie.

De obicei, când vorbim despre Mercur retrograd, ne referim la amânări, anulări și foarte multe ajustări. În mitologie, Mercur este reprezentat de către Hermes, zeul comunicării. Prin urmare, apar multe probleme și în comunicare, fie online, fie offline. Tot ceea ce ține de domeniul tehnologic și al telecomunicațiilor poate avea de suferit în această perioadă.

Pentru că Mercur retrogradează în două semne, vom avea opt nativi care vor fi afectați:

Când Mercur retrogradează în Fecioară, vorbim despre semnele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Când Mercur retrogradează în Leu, vorbim despre semnele fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Iată previziunile Danielei Simulescu pentru fiecare zodie și ascendent!

Balanță/Ascendent în Balanță

Prima parte a retrogradării nu îți priește deloc. Din punctul de vedere al astrologului, este o perioadă destul de năucitoare. Această retrogradare te trage înapoi. În prima parte a lunii august, stai departe de oamenii care ți-au făcut rău în trecut, chiar dacă este vorba despre oamenii din familie. Dacă în viața ta se întoarce un partener care este indisponibil, îi poți da o șansă. Dar va fi aceeași poveste.

A doua parte a retrogradării te mai sprijină. Mercur se va întoarce în casa a unsprezecea. Vei găsi ajutor acolo unde nu te-ai fi gândit niciodată. Nu vor fi oamenii la care te gândești tu, dar vor fi alții. În a doua parte a lunii, mai gândește-te că prietenii au viețile lor. Nu și le fac în funcție de tine.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Prima fază a retrogradării nu îți face atât de multe probleme. Mercur este retrograd în casa a unsprezecea. În cercul tău social se pot întâmpla tot felul de evenimente și schimbări. Reiei legătura cu anumite persoane dragi, la care ai ținut la un moment dat.

A doua fază a retrogradării se petrece în casa a zecea. În carieră se vor întâmpla lucruri care nu sunt pe placul tău. Mercur va face și un careu cu Uranus. Dacă la serviciu ți se promite ceva, se va întâmpla, însă nu cum te-ai gândit tu. La furie nu se iau decizii, mai ales pe Mercur retrograd. Tot la finalul lunii august, dacă ești într-o relație, vei simți nevoia ca și celălalt să mai facă ceva. Vei vrea ca partenerul să mai ia decizii și să organizeze, dar nu îi vei spune. Prin urmare, apar tensiuni.

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel