Ce aduce Sezonul Leului pentru fiecare zodie până pe 23 august

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef al Astrosens, spune ce ne așteaptă pe toți în Sezonul Leului. 

Pe 22 iulie, Soarele intră în semnul Leului, acolo unde va rămâne până pe 23 august. Este un sezon al bucuriei, al distracțiilor, dar și al încrederii în forțele proprii. Energia Leului va fi resimțită și datorită faptului că Mercur și Venus sunt și ele în semnul acesta al extravaganței. Totodată, sezonul Leului va include un sextil cu Jupiter, un evenimente extrem de favorabil, cu bucurie și noroc pentru toate zodiile. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Cei mai afectați de acest sezon sunt cei cu marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Iată care sunt previziunile pentru zodii în sezonul Leului! 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele va tranzita casa a 5-a, casa iubirii, a copiilor și a exprimării de sine, unde se află deja Mercur și Venus. Poate ați neglijat relația cu voi înșivă, propriile nevoi și obiceiurile care vă aduc bucurie. Este momentul să fiți mai romantici, spontani, să vă gândiți mai des la distracție și activități care pot menține flacăra vie într-o relație. Relația cu copiii se va schimba. 

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele trece prin casa a 4-a, cea a familiei și a locuinței. E timpul să faceți ordine, să eliminați ce nu mai este necesar și să vă ocupați de ceea ce vă mai trebuie. Venus, guvernatoarea voastră, tranzitează aceeași casă, și vă oferă un motiv suplimentar pentru a vă ocupa de estetica locuinței și de confort. Relația cu familia este esențială, așa că lăsați deoparte orgoliile și bucurați-vă de momentele petrecute împreună!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele va tranzita casa a 3-a, casa comunicării și a drumurilor. Îngrijorările nu vă ajută să controlați situația, ci doar vă agită. Astrologul Daniela Simulescu recomandă să interacționați mai mult cu ceilalți, să mergeți la evenimente și să socializați mai des. Dorul de ducă va fi la cote imense. Și dacă mai punem la socoteală că Soarele va face un aspect pozitiv cu Jupiter din semnul vostru, puteam spune că vei avea o minte foarte creativă până pe 23 august!

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel