Ce aduce Sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 noiembrie

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, ne prezintă mai multe detalii despre Sezonul Scorpionului din 2024. 

Pe 23 octombrie, Soarele intră în semnul Scorpionului, unde va sta până pe 21 noiembrie. Trecem de la echilibrul forțat din sezonul Balanței la nevoia de a vedea totul în alb sau negru, de a face totul la extreme, specifică Scorpionului. Vom căuta dedesubturile, atașamentele greu de rupt, obsesiile și secretele. Luna Nouă de pe 1 noiembrie va beneficia de un trigon cu Saturn, deci astrele ne oferă răstimpul necesar pentru a începe un proces de vindecare sau de regenerare. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere. Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viața, energia, vitalitatea, egoul.

Berbec/Ascendent în Berbec

Soarele intră în casa a 8-a. Preocupările tale principale vor fi: gestionarea energiei, supraviețuirea, recăpătarea controlului și a puterii interioare, dar și analizarea aspectelor ascunse ale vieții personale. În plus, vei duce mai multe negocieri. Trebuie acordată atenție suplimentară relației cu instituțiile financiare. 

Taur/Ascendent în Taur

Soarele tranzitează casa a 7-a, unde se află și Mercur pentru o perioadă. Până pe 21 noiembrie, relațiile și parteneriatele vor primi mai multă atenție din partea ta. Vei fi nevoit să fii mai prezent în discuțiile cu persoana iubită, să comunici în mod transparent cu acesta. Există riscul unor conflicte sau decizii radicale. Cei singuri ar putea întâlni numeroase oportunități în mod neașteptat, însă astrele îi învită să nu se grăbească.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Soarele intră în casa a 6-a. Și stresul își va spune cuvântul. Îți va fi destul de greu să îl gestionezi. Te vei confrunta cu mai multe crize la locul de muncă și provocări din partea colegilor. Evită extremele, indiscrețiile și bârfele, mai ales în discuțiile cu colegii. Nu amâna prea mult vizitele la doctor. 

Rac/Ascendent în Rac

Soarele își începe tranzitul în casa a 5-a. Apar unele crize legate de copii, indiferent de vârsta lor. Ei au nevoie de sprijinul tău, însă nu vor atitudinea ta autoritară. Până pe 21 noiembrie trebuie să te ocupi și de relația cu Cupidon. Râvnești la momente de pasiune, romantism și dovezi serioase de iubire. Asigură-te că oferi și primești aceste lucruri!

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel