EXCLUSIV  Ce afaceri poți începe online cu bani puțini. Cătălin Zeff: Ai nevoie de un buget foarte mic / video

Zeff
Zeff

Cătălin Zeff, trainer financiar viral pe TikTok, Facebook şi Instagram, a spus care este afacerea online pe care o poți deschide cu sume mici de bani, în cadrul unui interviu acordat DC NEWS TV şi Radio DC NEWS. 

 

Cătălin Zeff este un tânăr antreprenor, în vârstă de 23 de ani venit din Republica Moldova care învață gratuit românii cum să-și înceapă business-uri online cu bani puțini. El se bucură de clipuri pe TikTok cu peste 250.000 de vizualizări.

Întrebat de Dana Mihai, în cadrul interviului, de ce învață oamenii să-și creeze business-uri online gratuit, Cătălin Zeff a spus:

„Foarte mulți m-au întrebat acest lucru, îi ajut pe oameni deoarece îmi place foarte mult ceea ce fac. Am un sentiment de împlinire, chiar îmi place foarte mult când ajut pe cineva.”

Ce înseamnă dropshipping

„Dropshipping-ul intră în categoria de vânzări online. Acest tip de afacere poți să o începi cu un buget foarte mic. Ai nevoie să investești bani în înființarea unei firme, să îți iei un contabil și să îți creezi site-ul. După ce ai făcut toate astea, cred că te costă maximum undeva pe la 2.000 de lei tot acest proces. Următorul pas ar fi să îți găsești un furnizor, un distribuitor din Europa sau extracomunitar cu care să semnezi un contract de colaborare și totodată să aduci produsele de pe site-ul lui sau din catalogul lui, pe site-ul tău, desigur, cu un adaos la fiecare, pentru a rămâne și tu cu ceva profit.”, a spus Cătălin Zeff în cadrul interviului.

Însă, cel mai greu pas este promovarea produselor pe site, spune tânărul antreprenor:

„Singura chestie care e destul de complicată este promovarea produselor tale de pe site. Mi se pare și mie cel mai greu punct. Trebuie să ai cât de cât experiență în a face promovare pe Facebook, TikTok sau chiar pe Google. Am văzut foarte multe persoane care încearcă să nu plătească pentru a face promovare, ci aleg să își facă cont pe toate rețelele de socializare și arată acel produs, îl folosesc personal sau îl dau cadou. Astfel, unele persoane au succes foarte mare, fără să plătească bani rețelelor de socializare.”, a mai precizat Cătălin Zeff.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel