Ce am observat la terase, de când cu această pandemie de coronavirus.
În stațiunile de la Marea Neagră, dacă te cazezi la hotel și vrei să mănânci ceva la terasă, restaurantele fiind închise, am observat un lucru care m-a bucurat enorm! Niciun turist nu se mai servește singur la mic-dejun tip bufet. Nimeni nu-și mai bagă degetele în mâncare, ci este servit de un ospătar, care poartă mănuși și mască.
De-a lungul anilor, am văzut mulți turiști care puneau mâna direct pe feliile de pâine, pentru a le verifica dacă sunt moi sau tari, iar în funcție de preferințe fie le luau, fie le lăsau înapoi în coș, pentru ca alt pofticios să facă la fel.
La intrarea în hotel, lângă lift există un dozator cu dezinfectant, ca o invitație pentru români să se igienizeze corespunzător și să nu mai vină la masă nespălați pe mâini.
Odată cu această pandemie de coronavirus, unii au fost educați cu forța, fie că le place sau nu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News