EXCLUSIV  Ce ar fi spus Nicolae Ciucă despre viitorul Guvern într-o ședință internă a PNL

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Apar noi informații din PNL despre viitoarea guvernare. 

Premierul Nicolae Ciucă a făcut mai multe afirmații la ședința cu aleșii locali din PNL Bihor. Printre cele declarate, conform unor surse, premierul s-a referit la viitoarea guvernare, spunând că ”Viitorul Guvern trebuie să continue creșterea accelerată a veniturilor românilor”. De asemenea, tot despre viitorul Guvern, prim-ministrul încă în funcție ar fi afirmat că ”toate reformele asumate prin PNRR trebuie duse până la capăt”. 

Conform informațiilor din PNL Bihor, Nicolae Ciucă ar mai fi spus că ”Rotativa va fi una corectă pentru PNL. Ne vom apăra pozițiile, dar și obiectivele de guvernare”. ”Măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare pe care le-am decis în aceste zile nu pun în pericol creșterea și dezvoltarea economică a României” a mai asigurat el. 

Premierul se pare că apreciază în mod deosebit PNL Bihor, despre care spune că este ”o organizație fanion a partidului nostru, nu doar prin rezultatele electorale, cât mai ales prin buna guvernare locală”, dar și ”un model de dezvoltare care ”molipsește” și alte organizații din țară”. 

În urma rocadei, un lucru este cert: Marcel Ciolacu va fi viitorul premier al României. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel