Ce ascunde votul din diaspora. Exemplul Franței: ce se întâmplă în comunitățile de români din Paris

pexels foto
pexels foto

Andreea Ember oferă informații de ”culise” din Franța.

Andreea Ember, membru fondator activ în asociația Ro Solidaritate, a vorbit, la DCNewsTV, despre românii din diaspora, respectiv din Franța. Și ea este unul dintre ei. 

Ember a vorbit despre opțiunea diasporei și ce nu se mai poate face pentru alegerile care urmează: ”Este destul de trist pentru că cei care nu au găsit reprezentare este pentru nu au auzit de cealaltă parte a ofertei politice despre care nu prea se vorbește în mass-media. Bineînțeles că partidele mici încearcă să iasă la suprafață prin mediul online dar este destul de greu atunci când nu ai resursele financiare necesare iar cei care sunt la butoane în România au tot bugetul necesar pentru a face tot ceea ce își pun în plan. Cred că asta este doar o fază de moment și că va veni timpul în care celelalte partide vor reuși, doar că va dura ani de zile. Este un lucru care nu se poate face pentru alegerile care urmează. Cred că este nevoie ca cetățeanul să vadă mai mult decât ceea ce vede la suprafață”.

Totodată, Andreea Ember a vorbit și despre comunitățile de români din Paris și votul din răzbunare. ”În comunitățile de români din Paris mulți dintre ei nu știau că există alte partide în afară de cele mari pe care le cunoaștem deja, știau maximum trei partide” spune Amber. 

În continuare, Andreea Ember a dat exemplul Franței. Vezi mai mult pe DCNEWSTV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel